Cégünkről

Küldetésünk

Magyarország tartós gazdasági növekedése kizárólag a kis- és középvállalkozások érdekeinek tartós védelmével és gyarapodásának elősegítésével érhető el.

Küldetésünk, hogy ebben aktív szerepet vállalva, szakmai tudásunkkal és a pénzügyi piac átfogó ismeretével támogassuk a hazai kis- és középvállalatokat, hogy a jelenlegi nemzetközi gazdasági környezetben is versenyképesek maradjanak az Európai Unióban.

A Cég-Ért Consulting Kft-t, 2011-ben 2 magánszemély alapította azzal a céllal, hogy támogatást nyújtson a magyarországi kis és középvállalkozásoknak, önkormányzatoknak és intézményeknek a fenntartható növekedés és a maximális profit eléréséhez. A tulajdonosok Magyarországon és az Egyesült Államokban szereztek tapasztalatot multinacionális pénzintézeteknél és középvállalatok cégvezetőjeként.

Nekünk a Cég-Ért Consulting Kft tulajdonosainak az elsődleges célunk, hogy értéket teremtsünk a cégünkben, ami kizárólag elégedett ügyfelekkel érhető el. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a konzultációk során együtt gondolkodjunk az ügyfeleinkkel, ajánlatainkban kizárólag egyedi javaslatokat, megoldásokat dolgozunk ki a partnereink számára.

Tevékenységeink

Cégünk Európai Uniós pályázati forrásból származó finanszírozással, tanácsadással foglalkozik. Stratégiai partnerünk a Magyar Mikrohitelező Zrt.
Pályázatok keresése
Pályázatok keresése
Elképzeléseihez és lehetőségeihez leginkább testhezálló pályázati lehetőségeket feltérképezzük.
Pályázatírás
Pályázatírás
Vállaljuk Európai Uniós és hazai forrású pályázatok elkészítését.
Projekt menedzsment
Projekt menedzsment
Teljes körű projektmenedzsment szolgáltatás az elnyert pályázatokhoz. Pénzügyi elszámolások, beszámolók készítése, részvétel helyszíni szemléken, fenntartási jelentések benyújtása.
Üzleti tanácsadás
Üzleti tanácsadás

Marksman ST-2 vadászati szimulátor

Cégünk a méltán népszerű Marksman ST-2 vadászati szimulátor kizárólagos magyarországi disztribútora.

A Marksman ST-2 szimulátor egy egyedülálló technológia, amely élethűen szimulálja a különböző lövészeti helyzeteket, beleértve a sörétes vadászatot, a skeet és a trap lövészetet, valamint a golyós vadászatot és a golyós futóvad lövést. Az egyedülálló fejlesztésnek és az alkalmazott technológiának köszönhetően saját fegyver is használható éles lőszer használata nélkül az élethűen paraméterezett és ballisztikai adatok alapján módosítható szimulátorban.

A termék egyedülálló technológiájából adódó különlegessége, hogy azonnali visszajelzést ad mind a sörét, mind a golyó lövés tekintetében, beleértve a találati pontot és helyzetet, valamint a fegyver által a lövésig megtett utat is. Mivel a program ballisztikai (kaliber, lőszertípus) adatokkal paraméterezhető, teljesen reális képet kapunk a lövéseinkről.